Читај ми!

Српски ватерполисти у полуфиналу

Ватерполисти Србије пласирали су се у полуфинале Европских игара у Бакуу, пошто су у четвртфиналу савладали Италију са 7:6 (2:1, 1:3, 3:2, 2:1). Србија ће се за пласман у финале борити са Грчком.

Ватерполисти Србије успели су да прескоче још једну препреку на Европским играма, у четвртфиналу је елиминисана Италија после велике борбе. Најефикаснији у српском тиму био је Ђорђе Вучинић са три, док је Кристијан Шулц постигао један мање.

Селектор Зоран Миленковић рекао је да је утакмица против Италије била "јако напета".

"Од првог момената смо веровали да можемо да изађемо као победници. Вратили смо се головима из далека и у последњој четвртини, пре свега добром одбраном и пресинг игром. На крају са тајм аута, голом из далека Ђорђе је фантастично дао одлучујићи гол. У припремном периоду смо изгубили три утакмице у последњим секундама, као и од Шпаније овде у Бакуу, па смо веровали да у неком тренутку мора да нам се врати. Вера је оно што играче никада не сме да напусти и то им стално говорим. На крају се исплатило", рекао је Миленковић после утакмице. Он је казао да очекује тешку утакмицу и против Грчке.

"Од полуфинала са Грчком очекујем тешку утакмицу. Они су овде једина екипа има два центра који су врхунски играчи за овај узраст. Биће сигурно тешко и неизвесно. Сутра морамо добро да се одморимо и припремимо за ту утакмицу. Морамо добро да стартујермо, да играмо добру одбрану и верујем да ћемо на крају изаћи као победници. После ове утакмице са Италијом, верујем да момци могу много и верујем да им у глави није ништа мање од злата, а искрено није ни мени", казао је Миленковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара