Читај ми!

Партизан у дербију бољи од Звезде

Ватерполисти Партизана савладали су у Београду екипу градског ривала Црвене звезде са 12:9 (4:3, 2:2, 2:1, 4:3), у утакмици групе за првака регионалне Триглав лиге. Раднички савладао Морнар.

Црно-бели су доминирали у свом базену на Бањици, имали су и пет голова предности, па су заслужено изборили трећу победу, прву у другој фази такмичења, којом су побегли са зачеља.
Црвена звезда је претрпела укупно осми пораз, а оба тима сада имају по 10 бодова.

Партизан су до победе предводили Мандић са пет и Суботић са два гола, док су у Црвеној звезди најефикаснији Страхиња Рашовић са три и Виктор Рашовић са два.

ПАРТИЗАН: Соро, Гилен, Мандић 5, Вицо 1, Суботић 2, Репановић 1, Гогов 1, Јакшић, Манојловић 1, Јанковић, Стојановић 1,Ристичевић, Радојевић.Тренер: Вујасиновић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С.Рашовић 3, Драшовић, Танкосић, Томашевић 1, Ешкерт, Бјелић, В.Рашовић 2, Ранђеловић, Његован, Рацков, Обрадовић, Шефик, Колашинац. Тренер:Савић

Раднички је у Крагујевцу савладао екипу сплитског Морнара са 12:9 (3:1, 4:2, 3:2, 2:4).

Крагујевчани су остварили укупно пету победу и задржали треће место на табели, док је Морнар деветим поразом остао на зачељу.

Тим Радничког до победе су предводили Дедовић и Петковић са по три гола, док је код гостију Бан постигао такође три поготка.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се