Читај ми!

Савић: Добре припреме, максимално на Шпанце

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да је задовољан радом на припремама и најавио да ће његови изабраници ући максимално у меч Светске лиге против селекције Шпаније.

Савић је довео у Мадрид "златни" састав са првенства Европе у Будимпешти, а евентуалном победом над домаћином биле би отклоњене све дилеме када је у питању победник Б групе и учешће на завршном турниру Светске лиге, у јуну у италијанском Бергаму.

"На састанку са играчима рекао сам им да сам задовољан радом на припремама. Уосталом, то није ништа ново. Причали смо и о другим стварима, наредним задацима, окупљању пред летње изазове. Још не знам у каквом ће саставу изаћи Шпанија, али како год било, наш циљ је исти, максималан приступ и игра на победу", изјавио је Савић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Српски ватерполисти воде у Б групи с максималним учинком, након што су претходно победили Шпанију у Нишу (9:1), Немачку у Хамбургу (19:10) и Русију у Астрахању (17:8).

"Имамо највеће шансе да освојимо прво место. Победа у Мадриду дефинитивно би све решила у нашу корист, тако да ћемо учинити све да још једном поразимо Шпанију", нагласио је Сава Ранђеловић.

За Србију ће наступити Гојко Пијетловић, Душан Мандић, Живко Гоцић, Сава Ранђеловић, Милош Ћук, Душко Пијетловић, Слободан Никић, Милан Алексић, Никола Рађен, Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић и Бранислав Митровић.

Утакмица 4. кола Б групе Светске лиге између ватерполиста Шпаније и Србије игра се сутра у Мадриду од 19 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се