Читај ми!

Савић са најјачим саставом у Мадриду

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић одлучио је да поведе најјачи састав на предстојећу утакмицу 4. кола Светске лиге против селекције Шпаније.

Србија убедљиво води у Б групи тог такмичења с максималним учинком, а Савић је истакао да би евентуалном победом над Шпанцима биле отклоњене све дилеме око првог места, које води на завршни турнир у јуну у Бергаму (Италија).

"Позвали смо овог пута све играче који су освојили злато на првенству Европе у Будимпешти. Планирамо да одемо с најјачим саставом у Мадрид. Идемо са победничким амбицијама како бисмо дефинитивно решили све дилеме око првог места", рекао је Савић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Припреме за меч са Шпанцима почеће 12. фебруара, а на Савићевом списку је 19 ватерполиста: Г. Пијетловић, Мандић, Гоцић, Ранђеловић, Ћук, Никић, Д. Пијетловић, Алексић, Рађен, Филиповић, Прлаиновић, С. Митровић, Б. Митровић, Ристичевић, В. Рашовић, С. Рашовић, Вицо, Вуксановић и Убовић.

У претходна три кола Србија је победила Шпанију у Нишу (9:1), Немачку у Хамбургу (19:10) и Русију у Астрахању (17:8).

Утакмица између ватерполиста Шпаније и Србије игра се у Мадриду 17. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се