Читај ми!

Партизан славио против Галатасараја!

Ватерполисти Партизана савладали су Галатасарај са 10:7 у одложеном мечу трећег кола Лиге шампиона. Меч на Бањици протекао у доброј игри црно-белих и без и најмањег инцидента на трибинама.

 

Млади тим црно-белих остварио је подвиг, обрадовао навијаче и првом победом из три меча увећао шансе за пласман у наредну рунду такмичења, док су гости из Истанбула претрпели трећи пораз заредом.

Дуго су изабраници Владимира Вујасиновића тражили кључ успеха, Галатасарај је већим делом сусрета имао иницијативу и вођство, а коначно је положио оружје у последњој четвртини коју су црно-бели одиграли сјајно.

Искусни гости, чије боје бране по четворица српских и црногорских интернационалаца, показали су се као добра екипа, међутим, поклекли су пред налетима мотивисаних Вујасиновићевих младића.

Све је решено када је Душан Мандић из петерца донео вођство домаћину од 9:7 три и по минута пре краја, да би тачку на тријумф ставио Гаврил Суботић.

Сусрет је одигран у правој спортској атмосфери, без иједног инцидента на испуњеним трибинама базена у Спортском центру Бањица.

Мечу је присуствовао и српски министар омладине и спорта Вања Удовичић.

Ова утакмица требало је да буде одигран у Београду 29. новембра прошле године, али је одложена из безбедносних разлога након убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића уочи кошаркашке утакмице Евролиге између Галатасараја и црвено-белих у Истанбулу.

У наредној утакмици Лиге шампиона Партизан дочекује крајем месеца екипу ријечког Приморја.

Партизан: Ристичевић, Гилен 1, Мандић 4, Вицо, Суботић 2, Репановић, Гогов, Јакшић 1, Манојловић, Радојевић 1, Стојановић 1, Асановић, Бракочевић.

Галатасарај: Гезек, Симшек 1, Јановић 3, Чолак, Кљајевић, Гуленц, Никић 1, Пасковић, Вукчевић 1, Королија, Дестичи, Аксентијевић 1, Шћепановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара