Вујасиновић: Пуне трибине за првенац у Лиги шампиона

Влада Вујасиновић верује да његова екипа, пред пуним трибинама на Бањици, може доћи до победе над Галатасарајем.

Тренер Партизана Владимир Вујасиновић нада се да ће његов тим против Галатасараја одиграти најбољи меч ове сезоне и забележити прву победу у групној фази Лиге шампиона.

Дуел два тим првобитно је требало да буде одигран 29. новембра прошле године, али је одложен због дешавања уочи кошаркашке утакмице између Галатасараја и Црвене звезде у Истанбулу када је убије навијач црвено-белих Марко Ивковић.

Потом је донета одлука да се меч игра пред празним трибинама, али је јуче ипак стигла дозвола из МУП-а и навијачи ће бити присутни на Бањици.

"Галатасарај је екипа састављена од бивших и садашњих српских и црногорских репрезентативаца, као што су Никић, Пасковић, Јановић, Шћепановић, који чине добар састав са неколико перспективних турских играча. Ако уђемо у утакмицу на прави начин, имамо шансу да победимо и освојимо прва три бода", рекао је Вујасиновић.

Он је истакао да је задовољан досадашњим наступима у Лиги шампиона, иако су црно-бели изгубили оба претходна меча, против Југа са 5:3 и Солнока резултатом 11:6.

"Напредујемо сваки дан све више и више, верујем да ћемо сутра приказати најбољи меч ове сезоне. Надам се да ће бити прави амбијент и да ће трибине на Бањици бити пуне", рекао је Вујасиновић.

Директор Партизана Мирко Брадајић истакао је да се нада да ће утакмица проћи у најбољем реду, али да ће бити под посебном присмотром челника Европске федерације водених спортова (ЛЕН).

"Јако важна утакмица за пласмана на фајнал-сикс, имали смо састанке са полицијом како би нам помогли са организацијом меча, жеља нам је да пошаљемо лепу слику у свет и покажемо да је ватерполо авангардан спорт. Несрећног момка који је убијен у Истанбулу не можемо да вратимо, али можемо да покажемо да смо изнад актуелне ситуације", рекао је Брадајић и апеловао на публику да не прави инциденте, јер би нова казна отежала ионако тешку финансијску ситуацију у клубу.

Капитен црно-белих Душан Мандић рекао је да се екипа налази у доброј форми и да ће то потврдити победом над турским тимом.

"У налету смо, одлично смо кренули у 2015, пливачки смо спремнији од Галатасараја, а имамо и дужу клупу. Покушаћемо да наметнемо наш ритам како бисмо сломили отпор противника. Идемо на победу", навео је репрезентативац Србије.

Његов саиграч Марко Манојловић рекао је да екипа жељна доказивања и да се нада позитвном исходу у мечу против Галатасараја.

Одложена утакмица првог кола Лиге шампиона између Партизана и Галатасараја игра се сутра од 20 сати на базену Бањица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се