Читај ми!

Раднички поражен од Про Река

Ватерполисти Радничког изгубили су вечерас у Крагујевцу од екипе Про Река са 12:5 (2:2, 4:2, 3:0, 3:1), у утакмици 1. кола А групе Лиге шампиона. Раднички у другом колу игра против Олимпијакоса.

Српски тим уложио је велики напор да у свом базену покуша да сруши екипу трофејног италијанског великана, којег са клупе предводи Игор Милановић. Међутим, био је без шанси за изненађење, након што је чвршћи отпор пружио само у првој четвртини.

Квалитетнији и далеко искуснији састав Про Река у наставку утакмице појачао је темпо и без већих напора оправдао улогу фаворита, забележио очекивану победу и потврдио да ће бити главни кандидат за освајање трофеја Лиге шампиона.

У осталим мечевима А групе у суботу су Бреша и Олимпијакос играли нерешено 9:9, а Барселонета и Егер 7:7.

Резултати Б групе: Шпандау–Југ 8:9, Солнок–Приморје 13:12.
Утакмица Партизана и Галатасараја је одложена.

Стевановић: Били смо на максимуму четвртину и по

Тренер ватерполиста Радничког Урош Стевановић рекао је да је Про Реко контранападима преломио утакмицу и победио његов тим у Лиги шампиона.

"Били смо на неком нашем максимуму до средине друге четвртине, а онда смо примили два лака гола из контранапада, којима је Про Реко преломио утакмицу", рекао је Стевановић после утакмице.

"У другом полувремену је све било јасно, дошао је до изражаја њихов квалитет и показали су да су оно што јесу", додао је Стевановић.

Ватерполиста Про Река Филип Филиповић казао је да је његова екипа лоше почела.
"Имали смо стресан почетак. Знали смо да Раднички игра другачије у свом базену. Покушао сам да пренесем то искуство на нове саиграче, али вероватно нисам у потпуности у томе успео", рекао је Филиповић. Према његовим речима, утакмица је преломљена средином друге четвртине.

"Средином друге четвртине смо високим ритмом и контранападима 'отворили' Раднички и већ тада је било познато питање победника. Изузетно ми је драго што смо задржали ритам и на крају убедљиво победили", казао је Филиповић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара