Читај ми!

Јуниори потопили Хрвате, с Мађарима за злато

Јуниорска ватерполо репрезентација Србије пласирала се у финале првенства Европе у Тбилисију савладавши у полуфиналној утакмици селекцију Хрватске са 10:5 ( 3:0 , 2:1, 2:1, 3:3). Делфини ће се за злато борити против Мађарске.

Изабраници селектора Владимира Вујасиновића од самог почетка наметнули су прави ритам и квалитет је дошао до изражаја.

После прве четвртине већ је било 3:0, два пута је погодио Стојановића и једном Суботић, а то је, испоставило се, било недостижна предност за квалитетног противника.

Када су српски јуниори у наставку меча повели са 5:1 и 7:2 било је јасно да је медаља осигурана, па су рутински сачували предност за убедљив тријумф.

Голове репрезентацију Србије постигли су Стојановић и Суботић по 3, Јакшић 2, Манојловић и Гогов.

У борби за златну медаљу Србија игра против Мађарске, која је поготком три секунде пре краја другог полуфиналног меча савладала Италију са 9:8.

Састав Србије: Виторовић, Асановић, Лекић, Репановић, Суботић 3, Радуловић, Драшовић, Јакшић 2, Манојловић 1, Гогов 1, Стојановић 3, Гвоздановић и Добожанов.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара