"Делфини": Одлучиће нијансе!

Ватерполо репрезентативци Србије Гојко Пијетловић и Никола Рађен очекују тежек меч против Црне Горе и слажу се у констатацији да ће победника одлучити нијансе.

Голман ватерполо репрезентације Србије Гојко Пијетловић рекао је да верује да ће полуфинални меч Европског првенства против Црне Горе бити одлучен тек у последњој четвртини.

"Нема тајни између нас. Одлучиће хладна глава и боља концентрација у финишу сусрета. Не верујем да ће победник бити познат пре последњих минута", рекао је Пијетловић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Меч полуфинала ЕП између Србије и Црне Горе игра се у петак од 20.30 у Будимпешти.

"Знам све шутере Црне Горе, али то ништа не значи. Такви мајстори увек знају да пронађу пут. Имају квалитет да освоје првенство", рекао је голман Србије.

И Никола Рађен се сложио да ће предстојећи меч одлучити нијансе.

"Гледамо само себе и како да будемо још бољи. Из меча у меч подижемо форму и сигуран сам да смо у стању да дамо свој максимум. Радује ме што форма иде узлазном линијом у свим сегментима. Одлучиће нијансе. Овакви мечеви су на нож, одлучују мотивација и концентрација", рекао је Рађен.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво