Читај ми!

"Делфини" спремни за дуел са Мађарском

Среда је била слободан дан на Европском првенству у ватерполу, а већ у четвртак Србију очекује дуел са домаћином турнира - селекцијом Мађарске.

Репрезентативци Мађарске, пред дуел са Србијом, препуштају терет фаворита "делфинима", иако су актуелни светски шампиони, иако играју пред својим навијачима.

"Србија има најбољу екипу, и то не сада већ сигурно у последње две године", рекао је један од најбољих мађарских ватерполиста Норберт Мадараш.

С друге стране, српски ватерполисти знају да је ту реч само о пребацивању притиска на плећа "делфина". Наши момци су мирни, не сматрају да ће меч са Мађарском бити одлучујући за прво место, али знају своје предности.

"Ако зауставимо њихове креативне играче, који упливавањем и индивидуалним потезима могу да направе разлику, мислим да неће бити проблема за нас", сматра Душко Пијетловић.

Слично сматра и његов колега по позицији у тиму.

"Биће то сигурно тешка утакмица. Само треба да будемо мирни и сталожени и да играму оно што смо увек играли. Јер, последњих 10-15 утакмица углавном смо побеђивали", рекао је Слободан Никић.

На тренингу пред меч са Мађарском, наши репрезентативци су вежбали шут и нападачке акције. Селектор Дејан Савић поручио им је да буду мирни и да верују у себе.

Меч је заказан за четвртак са почетком од 20.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво