Читај ми!

Савић задовољан, али уздржан

„Делфини“ су успешно кренули у одбрану европског трона. Прва препрека је савладана, надиграни су нејаки Французи са убедљивих 16:5. Селектор Дејан Савић није крио задовољство премијерним мечом, али је нагласио да је то била само увертира пред много теже дуеле. Играчи, такође, задовољни. Већ у уторак нашу селекцију очекује озбиљнији противник – Немачка. Сусрет почиње у 13 часова. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да је задовољан победом над Француском на почетку Европског првенства, али је и истакао да први меч није мерило за оно што следи.

"Прва утакмица увек носи одређену тежину без обзира на име ривала. Задовољан сам, али овај меч није мерило. Са Немцима ће бити сигурно другачије. Они увек против нас желе да дају максимум и неће бити лако. Морамо да будемо опрезни", рекао је Савић.

Ватерполисти Србије победом су почели одбрану титуле на Европском првенству у Будимпешти, пошто су у првом колу Групе Б савладали Француску са 16:5. Србија се у уторак у другом колу састаје са Немачком.

Ватерполиста Никола Рађен истакао је да његова екипа мора да настави у истом ритму као што је играла против Француске.

"Убедљив тријумф на старту. Две четвртине смо били у грчу. Видело се да смо квалитетнији, само да наставимо у истом ритму. Знамо како играју Немци, могу да буду незгодни. Најважније је да се нико не повреди", навео је Рађен.

Прву утамицу на ЕП одиграо је Душан Мандић.

"Задовољан сам стартом, добар улазак у меч. Види се да смо спремни. Прилаз против Немаца мора да буде исти. Надам се победи. Задовољство је играти на овом базену, феноменалан је осећај и једва чекам пуне трибине у мечу са Мађарима, који су првенство организовали на сјајан начин", рекао је Мандић.

Меч другог кола Групе Б између Србије и Немачке игра се у уторак од 13 часова. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво