Читај ми!

Светска лига: Фића одвео "делфине" у финале

Филип Филиповић са пет погодака одвео ватерполисте Србије у финале Светске лиге у Дубаију. У полуфиналу савладана Аустралија са 12:5, у мечу за злато противник је Мађарска.

Ватерполо репрезентација Србије пласирала се у финале завршног турнира Светске лиге у Дубаију, пошто су у полуфиналу савладали Аустралију са 12:5 (2:1, 5:2, 2:0, 3:2).

Противник српских ватерполиста у сутрашњем финалу биће "вечити" ривал Мађарска.

Најбољи играч на данашњој утакмици био је петоструки стрелац Филип Филиповић, док су по два гола постигли Душан Мандић и Душко Пијетловић.

По један гол постигли су Живко Гоцић, Милош Ћук и Слободан Никић.

Србија, која брани трофеј у Светској лиги, играће у финалу против светских шампиона Мађара, који су у првом полуфиналу савладали Црну Гору са 10:8.

Финале се игра у суботу од 16.30 по средњоевропском времену.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се