Читај ми!

Светска лига: "Делфини" потопили Кину

Ватерполо репрезентациија Србије успешно је стратовала на финалном турниру Светске лиге у Дубаију, пошто је победила Кину са 21:9 (6:3, 5:1, 7:3, 3:2).

Питање победника није се постављало ни у једном тренутку, а колико су српски ватерполисти били надмоћни говори да су до убедљивог тријумфа дошли, иако су пре утакмице имали једночасовни тренинг у теретани.

Најефикаснији у победничком тиму био је Андрија Прлаиновић са пет голова, један мање постигао је Стефан Митровић, по три су постигли Душко Пијетловић и Слободан Никић, а два Душан Мандић и Филип Филиповић.

"Кина је била провера за сусрет са Црном Гором. То је најтежа утакмица у групи. Резултат није најбитнији међутим хоћемо да се што боље уиграмо за првенство Европе. Увек идемо на победу и то се неће ни сутра променити иако смо уморни од заиста напорног рада", рекао је Мандић.

Наредну утакмицу на такмичењу у Дубаију Србија игра у уторак од 15.10 сати против селекције Црне Горе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се