Прлаиновић потврдио: Идем у Про Реко

Један од најбољих светских ватерполиста и досадашњи капитен Црвене звезде Андрија Прлаиновић потврдио је Танјугу да ће каријеру наставити у италијанском Про Реку.

После две изузетно успешне сезоне у Црвеној звезди, један од најбољих ватерполиста света Андрија Прлаиновић поново ће играти за италијански Про Реко.

"Тачно је, договорио сам се са Про реком и бићу тамо наредне две године. Већ сам био у том клубу, познају ме и цене. Наравно, главни разлог је био то што је тренутна ситуација у Звезди веома неизвесна, не зна се шта ће бити и са каквим амбицијама ће екипа ући у следећу сезону", рекао је Прлаиновић Танјугу.

Он је у претходне две године са црвено-белима освојио шест трофеја, укључујући и Лигу шампиона 2013.

"Жао ми је што идем. Иза мене су две прелепе године, много сјајних тренутака. Освојио сам шест трофеја, било ми је велико задовољство да будем Звездин капитен. То је сигурно емотивно најзначајни део моје каријере", признао је репрезентативац Србије.

Као најзначајнији моменат у претходном периоду проведеном у Звезди, Прлаиновић је навео меч финала ЛШ против дубровачког Југа прошле године у Београду.

"Било је доста добрих игара, трофеја, а међу њима и Лига шампиона коју је мало ко очекивао. Ни ја нисам мислио да је то могуће. Иза свих нас остаје период поноса и задовољства. Одиграли смо много добрих утакмица, али може да се каже да је то финале на Бањици оно што ће остати најдубље урезано у сећању мени и другим играчима", закључио је Прлаиновић.

Он је већ био члан Про Река у сезони 2011/2012.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се