Читај ми!

Раднички и Партизан на завршном турниру ЛШ

Ватерполисти Радничког и Партитана пласирали су се на завршни турнир Лиге шампиона. Крагујевчани су савладали Шпандау 16:10 док су црно-бели савладали у гостима румунског представника Орадеу са 9:7.

Ватерполисти Радничког победили су у Крагујевцу Шпандау са 16:10 (4:3, 4:1, 3:4, 5:2), у утакмици осмог кола Групе Б у Лиги шампиона и обезбедили прво место и директан пласман у полуфинале завршног турнира тог такмичења.

По три гола за Раднички постигли су Филип Филиповић и Борис Злоковић, док је три поготка у немачком тиму постигао Мориц Елер.

Раднички је тако остварио осму победу у Групи Б, па је изборио директан пласман у полуфинале "фајнал сикса" у Барселони. Шпандау је у осам утакмица остварио две победе, нерешен резултат и пет пораза. 

И ватерполисти Партизана пласирали су се на завршни турнир пошто су у Румунији победили Орадеу са 9:7 (5:1, 2:1, 1:4, 1:1), у утакмици осмог кола Групе Б.

Партизан је у Групи Б остварио скор од пет победа и три пораза и учврстио се на трећем месту на табели са 15 бодова, а то му је донело пласман на "фајнал сикс" у Барселони.

Млади ватерполисти Партизана ушли су у утакмицу против Орадее максимано концентрисано и у првој четвртини су декласирали првака Румуније. На полувремену су имали пет голова предности, а онда је до изражаја дошло неискуство екипе.

Орадеа је у трећој четвртини успела да ухвати резултатски прикључак и да смањи заостатак на два гола, али су изабраници Владимира Вујасиновића последњих осам минута поново одиграли веома борбено у одбрани и сачували су предност.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара