Читај ми!

Ватерполисти Србије у "групи смрти" на ЕП

Српски ватерполисти, актуелни прваци Европе, на предстојећем континенталном шампионату у Будимпешти (14.- 27. јул) играће у изузетно јакој групи Б са репрезентацијама Хрватске, Шпаније, Немачке, Француске и домаћина Мађарске.

Ватерполо репрезентација Србије ће се на Европском првенству у Будимпешти такмичити у Групи Б са селекцијама Хрватске, Мађарске, Шпаније, Немачке и Француске, одлучено је жребом.

"Јасно је да је наша група по квалитету много јача, али то ништа не значи. Нама је најважније да у групи креирамо форму за најважније мечеве и да право такмичење почиње од наставка такмичења. Треба издржати елеиминационе мечеве и стићи у полуфинале и тада приказати што је могуће бољу партију", рекао је селектор Србије Дејан Савић.

С друге стране, у Групи А надметаће се Румунија, Италија, Црна Гора, Грчка, Грузија и Русија.

Европско првенство у Мађарској одржаће се од 14. до 27. јула, а титулу, освојену пре две године у Ајндховену, брани селекција Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара