Читај ми!

Црно-бели корак ближе завршном турниру

Ватерполисти Партизана победили су на Бањици Шпандау 7:5 (3:2, 2:2, 1:1, 1:0) у утакмици петог кола Групе Б Лиге шампиона. Црно-бели су овом победом направили корак ближе ка пласману на завршни турнир.

Ватерполисти Партизана савладали су у Београду екипу Шпандауа са 7:5 (3:2, 2:2, 1:1, 1:0), у утакмици 5. кола Б групе Лиге шампиона. Црно-бели су забележили трећу победу и направили корак ближе ка пласману на завршни турнир, док је немачки представник претрпео трећи пораз.

Дуел на Бањици донео је велику и изједначену борбу током већег дела сусрета. Гости из Берлина показали су се као чврст и неугодан ривал, иако је Партизан пред крај треће четвртине имао два гола вишка (6:4), понајвише зајваљујући искусном капитену Милошу Ћуку.

Изабраници Владимира Вујасиновића пропустили су више повољних прилика, па су у последњој деоници дуго стрепели чувајући минималну предност.

Меч је коначно "преломљен" три минута пре краја поготком репрезентативца Душана Мандића за вођство од 7:5, које су црно-бели добром одбраном успели да сачувају и остваре важан успех.

Голове за Партизан постигли су Милош Ћук 3, Мандић 2, Томашевић и Јакшић, а Олер 2, Хојзе, Матео Ћук и Полице за ССпандау.

У наставку такмичења Партизан гостује 21. фебруара истом противнику у Берлину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво