Читај ми!

Звезда брани трофеј, Раднички благи фаворит

Тренер ватерполиста Црвене звезде Дејан Савић рекао је пред финални турнир Купа србије, да његова екипа жели да одбрани трофеј, али и додао да је Раднички из Крагујевца "благи фаворит".

Пред финални турнир Купа Србије, тренер ватерполиста Црвене звезде Дејан Савић поручује да његови играчи да сачувају пехар у својим витринама али да је су Крагујевчани "благи фаворити".

"Црвена звезда у Куп улази са великим амбицијама, не кријемо да ћемо покушати да одбранимо трофеј. У полуфиналу смо фаворити, али у првој утакмици против Војводине у првенству смо показали одређене слабости, а Војводина велику жељу и мотивацију да игра против нас. Понављам, амбиције су високе, идемо на прво место", рекао је Савић новинарима у просторијама Ватерполо савеза Србије.

Финални турнир Купа Србије одржаће се на базену на Ташмајдану. У суботу у
18.15 играју Војводина - Црвена звезда, а два сата касније почиње дуел Радничког из Крагујевца и Партизана.

Савић је оценио да ће меч Партизана и Радничког сигурно бити занимљивији, али и да сматра да је због добрих игара на последњим утакмицама Раднички фаворит за освајање трофеја.

Тренер Војводине Дејан Станојевић рекао је да су у његовој екипи врло реални где им је место када је реч о квалитету екипа на завршном турниру Купа Србије.

"Управо због тога моји играчи морају да имају већу жељу и да покушамо да у тој утакмици искористимо сваку шансу која нам се укаже и да натерамо Звезду да покаже свој квалитет и да, ако треба, управо тај квалитет буде разлика у резултату", рекао је Станојевић.

Тренер је додао да његова екипа мора да буде агресивна од првог до последњег минута и да ће то тражити од својих играча.

"Тражићу од њих да не гледају на семафор, него да играју", рекао је Станојевић.

Тренер Партизана Владимир Вујасиновић рекао је да црно-бели желе да понове резултат од 2013. године.

"И нама су амбиције високе, спремали смо се доста и желимо да поновимо прошлогодишњи успех када играли финале против Звезде. Не желим да претим Радничком, али ми гледамо себе и васпитавамо играче да у сваку утакмицу, без обзира ко је противник, улазе са жељом да се та утакмица и добије. Надам се да ћемо у суботу одиграти најбољу утакмицу у досадашњем току сезоне", рекао је Вујасиновић.

Партизан и Раднички су претходног викенда играли у првенству, а Крагујевчани су убедљиво победили црно-беле на Бањици 9:2.

Директор Радничког Југослав Васовић рекао је да Партизан није оно што је приказао на претходној утакмици.

"Чекају нас три лепе утакмице, пре свега неизвесне. Ми размишљамо само о Партизану и без обзира на претходну утакмицу надам се да ћемо поново победити. Партизан није оно што сте видели у суботу", рекао је Васовић.

Према његовим речима, у другом полуфиналу Звезда је фаворит против Војводине.
Финална утакмица Купа игра се у недељу од 20.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво