Читај ми!

Ватерполисти Радничког спремни за Орадеу

Раднички и Орадеа у суботу играју меч четвртог кола друге фазе Евролиге за ватерполисте. Екипа је свесна важности бодова и мислим да ћемо максимално озбиљно обавити посао, рекао је тренер Крагујевчана Дејан Јововић.

У утакмици четвртог кола Б групе Лиге шампиона, Раднички дочекује румунску Орадеу у суботу, у 15.45 (ТВ РТС2), на затвореном базену Спортског центра „Парк".

На конференцији за медије, тренер крагујевачког тима Дејан Јововић још једном је подвукао да је битно добити све утакмице на домаћем терену, па ће и овога пута његов тим ићи на победу.

"Ово је прва утакмица у новој години, у којој имамо велике амбиције, како у Лиги шампиона, тако и у домаћем првенству и Купу. Пред нама је други меч на домаћем терену, први после паузе и први у низу изузетно важних, и сматрам да морамо да победимо. Екипа је свесна важности бодова и мислим да ћемо максимално озбиљно обавити посао", рекао је Јововић.

Ови ривали састали су се и у првој фази квалификација за Лигу шампиона, крајем септембра, на истом месту, где су Шумадинци били убедљиви - 13:5, али су се Румуни потом пробудили и потврдили квалитет пласманом у групну фазу.

"Сигурно да је победа императив и трудићемо се да је и остваримо. Мислим да у том нашем првом окршају однос снага није био реалан и да су они далеко боља екипа него што су тада показали. Квалитетнији јесмо, али треба бити опрезан. Имају много румунских репрезентативаца, голмана
нашег националног тима Гојка Пијетловића и нашег бившег играча Војислава Чупића. Позвао бих публику да дође у што већем броју. Термин је мало незгодан, али се надам да ће базен бити пун, јер што је лепша атмосфера, нама је лакше да играмо", истакао је Ђорђе Филиповић, ватерполиста Радничког.

Крагујевчани су се за овај меч припремали и на тренинг утакмицама са Црвеном звездом, на свом базену.

"Сигурно да ће ово бити лепа утакмица. Добро смо радили у припремном периоду и све то крунисали са четири јака спаринга са Звездом, па нема сумње да у меч улазимо максимално спремни и концентрисани. Надам се да ћемо победити и на тај начин задржати прво место, што нам је и циљ за ову фазу такмичења", закључио је Срђан Вуксановић, млади играч Радничког.

Карте за ову утакмицу увелико су у продаји и могу се купити на инфо пулту затвореног базена СЦ „Парк", по цени од 200 динара, а крагујевачки клуб омогућио је бесплатан улаз за све основце, средњошколце и студенте, уз ђачку књижицу или индекс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво