Читај ми!

Јововић жели победу против Партизана у ЛШ

Тренер ватерполиста Радничког из Крагујевца Дејан Јововић рекао је да је предност његове екипе у сутрашњој утакмици са Партизаном у Лиги шампиона домаћи терен и да ће ићи на победу, како би увећала шансе за пласман на завршни турнир.

Стратег Крагујевчана Дејан Јововић пред утакмицу против Партизана најављује игру на победу, која би његов тим приближила завршном турниру у Лиги шампиона.

"Идемо на победу и у предстојећој утакмици, посебно што ће нам после брејка против Галатасараја, према нашим рачуницама, све победе на домаћем терену бити довољне за пласман на 'фајнал-сикс'. Неће бити лако, јер морамо да се психолошки добро припремимо после пораза у Суперкупу Европе", рекао је Јововић.

Ватерполисти Радничког у среду од 20 сати у Крагујевцу играју против Партизана меч другог кола Групе Б у Лиги шампиона. У првом колу Раднички је у Истанбулу победио Галатасарај са 11:7, док је Партизан као гост изгубио од Бреше са 11:6.

Раднички је у суботу у Бечеју играо против Црвене звезде за трофеј Суперкупа Европе и изгубио са 9:8.

"Имамо квалитет и искуство да одиграмо предстојеће дуеле на врхунском нивоу. Предност је што играмо на свом базену и надам се да ћемо имати атмосферу барем приближну оној коју је Звезда имала у Бечеју, где се видело колико значи подршка са трибина", додао је Јововић.

Утакмицу против Партизана због повреде ће пропустити центар Милош Королија, док су остали играчи спремни.

Раднички је ове сезоне играо са Партизаном у домаћем првенству и победио са 11:8.

Ватерполиста Радничког Александар Ћирић рекао је да његова екипа не сме да се опусти и да понови грешке из дуела са Звездом.

"Не смемо да се опустимо ниједног момента, јер смо у прошлој утакмици видели да Партизан користи и најмању шансу. Иако су млади и жељни доказивања, играће агресивно, без превеликог респекта према противнику. Надам да грешке из утакмице са Звездом нећемо поновити", рекао је Ћирић.

Карте за сутрашњу утакмицу продају се на базену СЦ "Парк" по цени од 200 динара.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво