Читај ми!

Звезди ватерполо дерби

Црвена звезда боља од Партизана (12:9) у првом овосезонском "вечитом дербију". Пресудила силовита игра црвено-белих у првој четвртини. Виктор Рашовић и Суботић најефикаснији на мечу са по три поготка.

Ватерполисти Црвене звезде савладали су у Београду екипу градског ривала Партизана са 12:9 (5:1, 3:4, 3:2, 1:2), у дерби утакмици 4. кола Прве А лиге Србије.

Успехом на Ташмајдану против "вечитог ривала" црвено-бели су макар мало "залечили ране" након несрећне елиминације од Про Река у плеј-офу за групну фазу Лиге шампиона. Већим делом сусрета играли су боље, организованије и ефикасније, па су потпуно заслужено тријумфовали.

Одлучујућу предност Црвена звезда је стекла силовитом игром у првој четвртини, када је постигла чак пет голова. Партизан је у наставку безуспешно настојао да достигне вођство противника, а веома слабу реализацију имао је са играчем више.

Црвено-беле су до успеха предводили Виктор Рашовић са три и Прлаиновић, Страхиња Рашовић и Вапенски са по два гола, док су у Партизану најефикаснији били Суботић са три и Мандић са два поготка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво