Читај ми!

Раднички у Евролиги!

Крагујевачки Раднички пласирао се у ватерполо Евролигу, упркос поразу од Вуљагменија од 6:5. Тим Дејана Јововића у првом мечу славио са шест голова разлике и играће у Групи Б, заједно са београдским Партизаном.

Ватерполисти Радничког из Крагујевца обезбедили су пласман у групну фазу Лиге шампиона, иако су у реванш мечу плеј-офа поражени у Грчкој од Вуљагменија са 6:5 (1:2, 0:1, 4:1, 1:1). Раднички ће у елитном клупском такмичењу играти захваљујући убедљивој победи у првом мечу - 11:5.

Крагујевчани су добро отворили утакмицу и на полувреме отишли са два гола вишка (3:1), али је уследио пад у игри што је грчки тим искористио и стигао до преокрета.

Најефикаснији са по два гола у тиму Дејана Јововића били су Славко Гак и Филип Филиповић, једном се у листу стрелаца уписао Борис Злоковић, док су по два гола код Грка постигли Милонакис и Афродакис.

Раднички ће играти у Групи Б Лиге шампиона, где ће му ривали бити Партизан (Србија), Галатасарај (Турска), Шпандау (Немачка), Бреша (Италија) и Орадеа (Румунија).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво