Читај ми!

Про Реко - Звезда, дерби без ТВ преноса

Циркус звани ватерполо Лига Шампиона се наставља. После контроверзних додела позивница а потом и веома чудног жребања, пројекат ЛЕН-а претрпео је нови ударац - дерби меч плеј-офа између Про Река и Црвене звезде неће бити покривен ТВ преносом! То је само логичан епилог рата челника ЛЕН-а и власника Про Река, Габријелеа Волпија.

Иако су имали намеру да од ватерполо Лиге шампиона направе маркетиншки атрактивно такмичење и подигну га на виши ниво, сва је прилика да ће низ контоверзних одлука ЛЕН-а још више унизити овај спорт. Последња потврда тога је информација да дерби меч плеј-офа за пласман у Лигу шампиона између Про Река и Црвене звезде неће бити преношен нити сниман!

Ово је само наставак рата који воде челници ЛЕН-а и власник Про Река Габријеле Волпи. Након што је пре годину дана (неуспешно) покушао да направи лигу најбољих клубова Европе ван ингеренцијa европске ватерполо федерације, Волпи је постао непријатељ број један за челнике ЛЕН-а.

Најпре његов Про Реко није добио позивницу за директно учествовање у Лиги шампиона иако је седмоструки првак Старог континента, да би крајње сумњивим и контровезним жребом одлучено да се Про Реко за улазак групну фазу најјачег такмичења бори, ни мање ни више него са прваком Европе - нашом Црвеном звездом.

Први меч овог дуела игра се у суботу од 20 сати а ТВ преноса из базена у Сорију, где Про Реко игра као домаћин, неће бити и то је огроман ударац за челнике ЛЕН-а, пише "Спорт".

А, преноса неће бити једноставно зато што поред базена неће бити камера. Српске телевизијске станице које су биле спремне да преузму сигнал из Италије, то не могу да учине, јер сигнал нема ко (или шта) да емитује.

Велика срамота за Лигу шампиона и велики ударац за ватерполо спорт.

 

 

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво