Читај ми!

Против Партизана уз новог спонзора и умор

Ватерполисти Радничког нову сезону у домаћем шампионату дочекују уморни, али уз новог спонзора. Највећи протвник у мечу против Партизана биће нам умор, изјавио капитен тима Филип Филиповић.

Утакмица са Партизаном, најтрофејнијим српским тимом, веома је важна за крагујевчане на старту домаћег шампионата. Тренер Крагујевчана Дејан Јововић каже да је, поред Црвене звезде, то једна од утакмица на којој се одлучује о победнику плеј-офа.

"Утакмица са Партизаном је једна у низу битних на почетку сезоне у којој наш тим има улогу фаворита. Партизан ће покушати да наметне свој стил игре и дође до предности, али очекујем да му се супротставимо на прави начин", каже Јововић.

Крагујевчани су освојили прво место на другом квалификационом турниру за Лигу шампиона у Италији. Убедљиво су савладали екипе црногорске Будве, загребачке Младости и домаћи Про реко.

"Оно што клуб занима је победа, а како ћемо до тога доћи, знамо само ми играчи, који смо протекле седмице за три дана имали три утакмице у квалификацијама за Лигу шампиона. Највећи протвник у мечу против Партизана биће нам умор", истиче капитен тима Филип Филиповић.

Иначе, у Крагујевцу је данас потписан и уговор о спонзорству између крагујевачког тима и туристичке агенције Кон Тики. Уговор о сарадњи потписали су председник компаније Слободан Мићић и спортски директор ВК Раднички Југослав Васовић. Тако ће Крагујевчани у овој сезони носити име ВК Раднички-Контики.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се