Таш неосвојива тврђава

У последњем колу друге фазе квалификација за Лигу шампиона, ватерполисти Црвене звезде победили су у Београду руски Синтез резултатом 9:8 (1:2, 2:2, 4:2, 2:2) и заузели прво место у Ф групи, што би требало да им донесе лакшег противника у завршници квалификација.

Уочи последњег кола, пролазак у завршну фазу квалификација обезбедили су и Звезда и Синтез, па данас није било превише такмичарског набоја, а црвено-бели су одлучујућу разлику направили тек минут пре краја, када је Никола Вукчевић донео предност од 9:7.

Црвено-бели, који су браниоци титуле Евролиге, успели су да са све три победе заврше турнир на свом терену.

Црвена звезда: Шефик, С. Рашовић 4, Рађен 1, Ивошевић, Клајевић 1, Вукчевић 1, Аврамовић, В. Рашовић, Ранђеловић 1, Вапенски, Прлаиновић 1, Ман, Драксимовић.

Синтез: Зинатулин, Одинцов, Тимаков, Пијетловић 2, Јанков 1, Нагајев, Степањук, Аленичев 2, Елизаров 1, Шепељев 2, Кошкаров.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се