Примили смо превише голова

И поред победе над Кином и обезбеђеног првог места у групи, селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић има замерке на игру својих изабраника. Много, много примљених голова. Сада нам предстоје најважније утакмице и то морамо да поправимо, истакао је селектор.

Чланови ватерполо репрезентације Србије рекли су да су у утакмицу против Кине на Светском првенству у Барселони ушли превише опуштено и да су због тога примили много голова.

"Много, много примљених голова. Сада нам предстоје најважније утакмице и то морамо да поправимо", рекао је селектор репрезентације Србије Дејан Савић.

Репрезентативац Србије Андрија Прлаиновић рекао је да је термин утакмице утицао на наступ његове екипе. Меч је почео у 9.30.

"Јутарњи термин, таква и утакмица. Није било мотивације као у петходним мечевима. Мало смо се опустили, како се не бисмо претерано уморили. Примили смо више голова и то је нормално када се противник не схвати најозбиљније", рекао је он.

"Сада нам предстоји најважнији део - нокаут фаза. Вероватно ће нам противник бити Румунија, па ћемо видети како даље", додао је Прлаиновић. Голман Србије Гојко Пијетловић рекао је да ће његова екипа у наставку такмичења играти много боље.

"Знали смо да ће овако да буде. Много примљених голова је последица опуштања. Следеће утакмице ћемо сигурно одиграти боље. Ово је био такав моменат, рани термин, сунце, ривал. Не треба се пуно нервирати, једноставно идемо даље. Сунце је такодје сметало, али то није битно", рекао је Пијетловић.

Репрезентативац Филип Филиповић рекао је да је пресудила разлика у квалитету и да је најважније какву ће игру екипа приказати на турниру.

"Нисмо били будни у прве две четвртине. Онда смо 'додали гас' у трећем делу и стекли предност. Разлика у квалитету је велика и било је питање тренутка када ће се то и показати. То се решавало у нашим главама. У наставку такмичења је битније шта ћемо ми показати у води него ко нам је противник", рекао је Филиповић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара