Читај ми!

Пораз који обећава

Јуниорска ватерполо репрезентација Србије изгубила је од А селекције Грчке са 12:3 (3:1, 1:1, 4:0, 4:1), у првој утакмици турнира на Медитеранским играма у Мерсину. Наредни меч наша селекција игра против Италије у петак.

Млади ватерполисти Србије пружали су отпор у прве две четвртине, али су у наставку снага и искуство репрезентације Грчке дошле до изражаја, тако да је меч завршен убедљивом разликом.

"Немам зашто да будем незадовољан, момци су се борили колико су могли. Ово је много јачи тим од нас, знали смо да постоји велика разлика у квалитету и то су Грци данас показали. Имајући у виду да играмо против много јачих екипа дао сам им задатак да играју слободно и да покушају да се игром и надметањем одупру објективно јачим противницима. Сигурно је да нећемо играти тако да идемо на што мању разлику, покушаћемо да играмо најлепше што у овом тренутку можемо и да то искористимо као велико искуство", рекао је по завршетку меча тренер репрезентације Србије Владимир Вујасиновић.

Тим Србије играо је у саставу Митровић, Танасковић, Максимовић, Васић, Гогов, Стојановић, Манојловић, Рашовић, Ранђеловић, Ешкерт, Матковић, Обрадовић, Виторовић.

Следећи меч ватерполисти Србије играју у петак 21. јуна од 17.30 сати по локалном времену против репрезентације Италије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се