Читај ми!

Савић: Нећемо се зауставити!

Дејан Савић пресрећан због пласмана Црвене звезде у финале Лиге шампиона, али обећава да ту није крај за његову екипу. Прлаиновић: Били смо у грчу, али у оваквој атмосфери нисмо могли да изгубимо.

Тренер Црвене звезде Дејан Савић изјавио је данас да су његови ватерполисти одиграли "феноменалну утакмицу" у полуфиналу завршног турнира Лиге шампиона против шпанске Барселонете, али да не желе да се ту зауставе.

"Честитам мојим момцима и дивној публици, био је велики спектакл. Гледаћемо да се ту не задржимо. Имамо велику утакмицу сутра. После историјске дупле круне, желимо да наставимо са успесима", рекао је за РТС Савић после меча.

"Момци су одиграли феноменалну утакмицу, пре свега у одбрани, јер смо спречили њихов контранапад и добро смо се бранили са играчем мање, мислим да је то пресудило", рекао је тренер Звезде.

Звезду у финалу чека дубровачки Југ, главни фаворит такмичења, који је ове сезоне два пута побеђивао црвено-беле.

"Лига шампиона је почела нашом утакмицом, а тако ће се и завршити, надам се само да ће сада бити у нашу корист", рекао је Савић.

Капитен Звезде Андрија Прлаиновић казао је да је тим имао огромну жељу и да није могао да изгуби у оваквој атмосфери.

"Имало смо огромну жељу. У почетку смо били мало у грчу, али ова екипа воли да игра пред много гледалаца. Уживамо у оваквој атмосфери и вечерас нисмо могли да изгубимо. Екипа је дала све од себе. Било је грешака, али је победа чиста као суза", рекао је Прлаиновић.

Капитен Београђана није много говорио о финалу.

"Сутра ћемо да дамо максимум, као и увек, и борићемо се. Југ је велика екипа, али није непобедива", рекао је Прлаиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара