Читај ми!

Звезди респект, нама трофеј

Одлучујући меч финала српског првенства играће се у среду на Ташмајдану. Крагујевчани се надају победи али истичу да је звезда благи фаворит због подршке са трибина.

Капитен ватерполиста Радничког из Крагујевца Вања Удовичић рекао је данас да је Црвена звезда благи фаворит у петом дуелу финалне серије првенства Србије, пошто се одлучујућа утакмица игра у Београду.

"Тешко је прогнозирати када се састају две овако јаке екипе. Звезда ће бити јако мотивисана, ношена сјајном подршком са трибина, па је због тога можда и благи фаворит. Покушаћемо да контролишемо игру и да елиминишемо јефтине голове који на крају пресуђују. Добро смо одиграли у Крагујевцу, али морамо још боље ако желимо трофеј", рекао је Удовичић.

Филип Филиповић је казао да верује да ће до трофеја доћи екипа "која буде ментално боље припремљена".

"У прошлој утакмици показали смо знатно већу жељу за победом од противника, што је и пресудило. Коначно смо приказали жељену игру, надиграли Звезду у свим сегментима и тако направили сјајну увертиру за мајсторицу. Направили смо велики искорак у односу на све наше претходне дуеле, који су били на једну лопту и не би требало да буде проблема ако поновимо овакву партију. Међутим, коначан резултат зависиће од доста фактора", казао је Филиповић.

Александар Ђирић је рекао да се екипе добро познају и да неће бити великих промена у тактикама.

"Успели смо да покажемо карактер у спровођењу тактичких замисли које су од нас тражене, иако смо имали доста проблема. Скупили смо се и поред повреде Славка Гака, који је изузетно важна карика у нашој игри и успели да изборимо мајсторицу. Међутим, иако смо презадовољни учињеним, не смемо дозволити да нас та победа заслепи. Добро познајемо једни друге, па не верујем да ће се нешто специјално променити на тактичком плану", рекао је Ђирић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво