Читај ми!

Удовичић о "двоструким аршинима"

Дисциплинска комисија Ватерполо савеза Србије, у складу са правилником такмичења, суспендовала је играча Радничког Вању Удовичића са две, а Дамира Бурића и Марка Аврамовића из Звезде са по једном утакмицом због инцидената на првом мечу финала плеј-офа који је у суботу одигран у Београду, а тренер крагујевчана сматра да се ради о "двоструким аршинима".

Поводом кажњавања играча Радничког са две, односно једном утакмицом неиграња тренер тог клуба Дејан Удовичић изјавио је данас да су дупли аршини највећи проблем српског ватерпола.

"До свега овога не би дошло да је прихваћен предлог пре почетка финала Купа Србије да мечеве суде међународни арбитри", рекао је Удовичић подсетивши да су тај предлог у јануару изнели Партизан, Војводина и Раднички.

Удовичић је на конференцији за новинаре у Градској управи Крагујевца рекао да не жели да аболира своје играче од одговорнисти ни кривице.
Он је додао да свако мора да сноси одговорност за све одлуке донете после меча.

Удовичић је рекао да је ''Раднички добро одиграо утакмицу у Београду и да је требало да победи у регуларном току'', али је истовремено честитао Црвеној Звезди на победи и рекао да никако не жели да омаловажи њихов успех дешавањима после меча.

Помоћник градоначелника за спорт Крагујевца Јован Павловић Бојаџић је рекао да "одлука о кажњавању играча Радничког није спортска, већ административна".

"Реч је о настојању 'центара моћи' да се онемогући Радничком да освоји титулу која је надохват руке", рекао је Павловић Бојаџић и додао да ће град стати иза свих одлука клуба.

Црвена звезда је у првој утакмици финалне серије плеј-офа победила Раднички са 10:9 после продужетака, а други меч игра се 4. маја у Крагујевцу

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво