Читај ми!

Савић: Одлучиле нијансе

Дејан Савић задовољан после победе Црвене звезде против Радничког и очекује неизвестан наставак финалне серије. Удовичић: Били смо ближи победи у регуларном делу утакмице.

Тренер ватерполиста Црвене звезде Дејан Савић рекао је да су нијансе одлучиле да његова екипа данас победи Раднички и тако поведе у финалној серији првенства Србије.

"Виђена је велика борба, права мушка, са много осцилација на обе стране. За нас је најбитније да смо стекли предност у серији, која ће бити веома неизвесна", рекао је Савић новинарима после сусрета у Београду у којем је његова екипа победила након продужетака са 10:9.

Савић је казао да очекује много тензија и неизвесности у наставку финалне серије.

"Не могу да прогнозирам како ће се даље одвијати финална серија. На неки начин ће бити слично овој утакмици, пуно тензија и неизвесности, али резултатски нисам сигуран", рекао је Савић.

Тренер Радничког Дејан Удовичић оценио је да је његова екипа била ближа победи у регуларном делу сусрета.

"Били смо ближи победи у регуларном делу утакмице, једна лопта је одлучила и сигуран сам да ће тако бити у сваком наредном мечу. Трудили смо се да направимо 'брејк', али у томе нисмо успели, међутим, имамо још једну шансу да то учинимо. Мислим да ће се серија играти свих пет утакмица", навео је Удовичић.

Друга утакмица финалне серије играће се следеће суботе у Крагујевцу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво