Читај ми!

Победа црвено-белих

Звезда - Раднички 10:9 (2:1, 1:2, 3:2, 3:4, 0:0, 1:0). Црвена звезда и Раднички одиграли фантастичан меч на Ташмајдану. Пуно физичког контакта, али и квалитетног ватерпола, на крају одлучили продужеци, где се Звезда боље снашла и повела са 1:0 у финалној серији.

18.30 - Десет секунди пре краја другог продужетка Борис Вапенски постиже погодак и доноси победу Црвеној звезди и вођство у финалној серији од 1:0.

18.20 - У првом продужетку мреже су мировале, па је резултат и даље изједначен 9:9. 

18.06 - Звезда поново има среће, али стиже до изједначења. Шутирао је Рађен, лопта се одбила од пречке, погодила голмана Радића у леђа и ушла и гол - 9:9. 

18.04 - Гости из Крагујевца стижу до вођства на Ташмајдану, стрелац је Дамир Бурић, резултат 9:8 за Раднички. 

18.03 - Раднички се не предаје и поново користи предност играча више. Овога пута Филиповић је асистент, а стрелац Марковић - 8:8. До краја меч нешто мање од три минута.

18.01 - Утакмица постаје све ефикаснија. Виктор Рашовић доноси ново вођство Црвеној звезди - 8:7.

18.00 - Филип Филиповић користи ситуацију са играчем више своје екипе и Раднички стиже до изједначења 7:7.

17.58 - Са друге стране, Андрија Прлаиновић је незаустављив, постиже нови погодак и доноси нову предност Звезди, 7:6.

17.57 - Ђорђе Филиповић постиже први гол у последњој четвртини и доноси Радничком ново изједначење, резултат је сада 6:6. 

17.48 - Андрија Прлаиновић наставља добру серију Црвене звезде и са позиције сидраша доноси ново вођство црвено-белима 6:5.

17.45 - Страхиња Рашовић из новог петерца доноси изједначење црвено-белима и враћа свој тим резултатски у живот. 

17.43 - Аутогол Вање Удовичића! Вапенски је шутирао ка голу Радића, лопта се одбила од стативе, па погађа у главу Ваеу Удовичића и Звезда смањује на 5:4. 

17.39 - Чупић доноси Радничком два гола предности, резултат је 5:3 за госте из Крагујевца. 

17.35 - Већ у првом нападу у другом полувремену Славко Гак доноси вођство Радничком (4:3), док са друге стране Андрија Прлаиновић из петерца погађа само стативу. 

17.28 - Полувреме. Црвена звезда - Раднички 3:3.

17.24 - Филип Филиповић користи непажњу одбране црвено-белих, изједначење 3:3. 

17.20 - Душко Пјетловић се одлично сналази и Звезда поново води 3:2. 

17.17 - Вања Удовичић поравнава резултат на 2:2. 

17.13 - Крај прве четвртине, Звезда води против Радничког са 2:1. Црвено-бели су стигли до предности пре свега захваљујући одличном Шефику, који је одбранио све, осим једне ситуације са играчем мање. 

17.10 - Црвена звезда успева да искористи другог играча више, стрелац Страхиња Рашовић, 2:1.

17.07 - Играчи Радничког користе првог играча више, срелац је Злоковић, 1:1. 

17.05 - Звезда води са 1:0, стрелац Пјетловић. 

17.00 - Почео први меч финалне серије плеј-ога између Црвене звезде и Радничког из Крагујевца. 

Ватерполисти Црвене звезде повели су у финалној серији првенства Србије против Радничког, пошто су данас победили у првој утакмици на свом терену после продужетака са 10:9 (2:1, 1:2, 3:2, 3:4, 0:0, 1:0).

Звезда је до победе на базену Ташмајдан дошла голом Бориса Вапенског 10 секунди пре краја другог продужетка. Друга утакмица финалне серије играће се следеће суботе у Крагујевцу.

Најефикаснији у Звезди били су Страхиња Рашовић, Душко Пијетловић и Андрија Прлаиновић са по два гола, по један су постигли Борис Вапенски, Виктор Рашовић и Никола Рађен, док је Вања Удовичић из Радничког дао аутогол.

Раднички је предводио Филип Филиповић с два гола, док су по једном стрелци били Душан Марковић, Славко Гак, Војислав Чупић, Борис Злоковић, Вања Удовичић, Дамир Бурић и Ђорђе Филиповић.

У првом полувремену игра је била изједначена, док су ватерполисти из Крагујевца били бољи на почетку треће четвртине - са два узастопна гола дошли су до прве предности на утакмици.

Међутим, Звезда је серијом 3:0 дошла до преокрета и новог вођства, да би Раднички у последњој деоници добром игром поново повео, али су домаћи ватерполисти дошли до изједначења и продужетака.

У два продужетка нису виђени голови све до 10 секунди пред крај, када је Вапенски донео предност Звезди. Раднички је потом имао шансу да изједначи и одведе дуел у петерце, али је голман црвено-белих Денис Шефик одбранио шутеве Дамира Бурића и Филипа Филиповића.

Утакмица је одиграна пред пуним трибинама базена Ташмајдан у Београду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво