Читај ми!

Звезда славила у Сегедину

Ватерполисти Црвене звезде победили у гостима Сегед са 7:5 у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона. Звезда се тако приближила пласману на завршни турнир такмичења, који ће се одржати у Београду.

Ватерполисти Црвене звезде направили су велики корак према пласману на фајнал-фор Лиге шампиона, пошто су вечерас у првом мечу четвртфинала као гости савладали мађарски Сегед са 7:5 (1:2, 4:2, 1:0, 1:1).

Црвено-бели ватерполисти ношени великом подршком навијача, пошто су трибине базена у граду који се налази само 20 километара од границе са Србијом испунили навијачи београдског тима, остварили су велику победу.

Бриљантну партију пружио је Звездин голман Денис Шефик, који је у другом полувремену примио само један гол и подсетио на најблиставије дане своје каријере. Три гола постигао је Борис Вапенски, а по једном су се у стрелце уписали Душко Пијетловић, Страхиња Рашовић и Марко Аврамовић.

Тренер ватерполиста Црвене звезде Дејан Савић после вечерашње победе рекао је да ништа још није завршено и да очекује велику борбу у реваншу.

"Овај резултат не значи ништа још увек. Крећемо од нуле у Београду", рекао је Савић. Он је додао да је било много осцилација у игри, али да је најважније што је остварена победа.

"Сегед је одличан тим, са много добрих индивидуалаца. Вечерас су пропустили много сјајних прилика и у реваншу нам неће бити лако", закључио је Звездин тренер и селектор Србије.

Реванш мечеви на програму су 1. маја, а завршни турнир Лиге шампиона одржаће се у Београду 31. маја и 1. јуна.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво