Пресудили спољни фактори

Тренер ватерполиста Партизана Владимир Вујасиновић истакао је како његови играчи нису могли да се изборе са "спољним факторима". Имамо лигу најлепшу на свету, имамо најбоље играче на свету који играју у нашим клубовима, али нажалост, све пропратне ствари су нам у тоталном расулу, рекао је наш прослављени ас.

Партизан је поражен у Београду од крагујевачког Радничког у другом полуфиналном мечу шампионата Србије, и тако изгубио могућност да брани титулу. Тренер ватерполиста црно-белих Владимир Вујасиновић истиче да његова екипа није могла против спољних фактора.

„Пошто има нелогичних ствари у спорту, као и у свим сферама живота, некад свој рад не можеш да наплатиш, ето, нама се то десило", рекао је Вујасиновић, који је искључен пред крај меча због реакције након гола Вање Удовичића.

„Борили смо се читаву сезону да то не осетимо, да пробамо да победимо те спољашње факторе. Нисмо успели. Имали смо утакмицу у Крагујевцу, имали смо ову у Београду... Осетио сам неправду и осетио сам потребу да овим мојим последњим гестом да скренем пажњу на ствари које дефинитивно не функционишу у нашем спорту. Имамо лигу најлепшу на свету, имамо најбоље играче на свету који играју у нашим клубовима, али нажалост, све пропратне ствари су нам у тоталном расулу. И ово је био један начин да то покажем, ето, да изазовем барем неку реакцију да следеће године буде барем мало боље", истакао је Вујасиновић.

И поред свега, Вујасиновић је нагласио да не жели да умањи тријумф Радничког, којима је и честитаи пролазак у финале.

„Што се тиче утакмице, желео бих да честитиам играчима Радничког и да им пожелим срећу у финалу. Момци су дали све од себе да прођу, били су борбени и срчани и заслужили су пролаз у финале", закључио је тренер Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво