Читај ми!

Раднички на Бањици

Ватерполисти Радничког на Бањици играју други меч полуфиналне серије против Партизана, а капитен Вања Удовичић најављује беспоштедну борбу до последњег даха. У првом мечу у Крагујевцу, домаћи су славили са 11:8.

Капитен ватерполиста Радничког Вања Удовичић рекао је да његов тим чека тежак задатак против Партизана истакавши да ће сутра на Бањици играти као да је резултат 0:0 у победама, у полуфиналној серији плеј-офа шампионата Србије. Крагујевчани су у серији повели са 1:0, савладавши актуелног првака у четвртак код куће са 11:8.

"Црно-бели су млад тим, немају шта да изгубе. Током целе сезоне у јаке сусрете улазе растерећено, без бремена фаворита, што им умногоме помаже. Жељни су доказивања, позитивно размишљају, не предају се до краја и то је карактеристично за целокупни систем Партизана, откако постоји. За играче Партизана је велика ствар што на овај начин могу да сазревају, ове утакмице им много значе и све то је генерално добро за цео српски ватерполо", сматра Удовичић.

Он је оценио да ће у другом дуелу полуфиналне серије притисак бити на обе екипе.

"Јако је тешко играти на Бањици, где је мало екипа успело да савлада домаћина. Лакше се дише после јучерашње победе, али треба да размишљамо да је сутра нови меч, који може пуно да нам донесе. Зато ћемо у нову утакмицу ући као да је резултат у победама 0:0, јер једино тако можемо да играмо против младе и растерећене екипе Партизана, која никога претерано не респектује", истакао је капитен Радничког.

Удовичић је изразио задовољство победом у домаћем базену, наводећи да су Крагујевчани против црно-белих у добром делу утакмице контролисали игру.

"После серије од три примљена гола и изједначења на 8:8 нисмо пали и то је велики плус за екипу. Још се види да има осцилација у нашој игри, али се надам да ће се у мечевима пред нама то поправити, да ћемо расти из утакмице у утакмицу, јер сматрам да имамо квалитет", рекао је Удовичић.

Друга утакмица полуфиналне серије плеј-офа првенства Србије између Партизана и Радничког игра се сутра на Бањици од 20 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво