Читај ми!

Крагујевац спреман за фешту

Корак од сна. Пред ватерполистима Радничког је још један изазов. У реваншу финала Купа Европе, пред својом публиком, треба да потврде предност од четири гола из првог меча против италијанског Флоренција Сусрет је на програму у суботу од 20.00 часова. Директан пренос је на нашем Другом прораму.

Раднички дочекује италијанску Флоренцију у реванш утакмици финала Купа Европе и на корак је од освајања титуле пошто је први меч у гостима добио резултатом 8:4. Капитен ватерполиста Радничког Вања Удовичић изразио је уверење да ће он и саиграчи прославити у суботу увече са Крагујевчанима и целом Србијом први европски клупски трофеј у овој години.

"Велика је част играти финалне утакмице које много доносе и клубу и нашој земљи. Ово је друго полувреме финала, у којем се одлучује ко ће освојити трофеј и драго ми је да се то дешава баш у Крагујевцу", изјавио је Удовичић на конференцији за медије.
Упркос убедљивој победи у Фиренци, Крагујевчани не потцењују ривала и максимално озбиљно приступају овом сусрету.

"Можемо донекле растерећено да уђемо у утакмицу, али се надамо да ћемо остварити позитиван исход и тако оправдати очекивања. Верујем да ћемо славити и прославити са Крагујевчанима и целом Србијом први европски клупски трофеј у овој години", поручио је један од најбољих ватерполиста света.

Помоћни тренер Радничког Дејан Јововић истакао је да се тим приближио крају зацртаног европског пута.

"Морам да нагласим да европски трофеј још није освојен, али за сада имамо резултат који нам даје огромне шансе са тријумфујемо. Ипак, пред нама су јо четири четвртине које морамо да одрадимо на најбољи могући начин", казао је Јововић.
Искусни Александар Ћирић нагласио је да је пут до трофеја био веома тежак, упркос томе што су остварене све победе.

"Ово је било захтевно такмичење, иако смо све екипе победили са великом разликом. Није било лако, чак ни нама искусним играчима", навео је он.

Задовољан оствареним резултатима је и начелник Градске управе Златко Милић. "Полако се ближимо остваривању циљева зацртаних у августу и септембру прошле године. Циљ је био да будемо међу прва два клуба, сад видите да то није била празна прича, већ да је могуће. Већ мислимо на наредну сезону, договарамо се, желимо да задржимо ове играче", открио је Милић.

Реванш финала ватерполо Купа Европе игра се у суботу у затвореном базену Спортског центра Парк од 20 сати. Директан пренос је на нашем Другом програму.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се