Читај ми!

"Вечити" у четвртфиналу

"Вечити ривали" изборили пласман у четвртфинале Лиге шампиона. Након победе у Београду Црвено-бели у гостима одиграли 8:8 са Егером. Партизан још једном победио Брешу 7:6. Жреб 25. марта у Риму.

Ватерполисти Црвене звезде пласирали су се у четвртфинале Лиге шампиона. "Црвено-бели" су у Мађарској играли нерешено 8:8 (2:2, 3:0, 1:3, 2:3) са домаћим Егером. Први меч у Београду завршен је убедљивим тријумфом нашег тима 13:6.

Звезда је у првој четвртини два пута водила, домаћин два пута стизао. Све је решено у других осам минута када је београдским тим серијом од 3:0 обезбедио пролазак у четвртфиналну фазу. Домаћин се трудио да не изгуби. У последњој четвртини Звезда је водила 8:6 али је Егер успео да пет секунди пре краја избори реми.

Голове за Црвену звезду су постигли: Прлаиновић 3, Ивошевић Аврамовић, Вапенски, Ранђеловић и С.Рашовић. Наш тим је имао играча више 6-3, домаћин 11-4 уз нереализовани петерац. Шефик осам одбрана.

Партизан je такође обезбедиo пласман у четвртфинале. Црно-бели су у гостима победили Брешу са 7:6 (2:1, 1:1, 2:3, 2:1).

Партизан је у првом мечу победио са 9:5, тако да је даље отишао са два тријумфа над најбољим италијанским тимом.

У четвтфиналу играће и Југ, Галатасарај, Спартак Волгоград, Вуљагмени и Барселонета. Сутра се игра последњи меч у коме се састају Сегед и Монпеље. Мађарски тим је славио у првом мечу са 9:6.

Жреб за четвртфинале одржаће се 25. марта у Риму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво