Удовичић: Одлука пада у Крагујевцу

Даћемо све од себе у Фиренци, али одлука о победнику ће се донети у Крагујевцу, рекао тренер ватерполиста Радничког, Дејан Удовичић.

Тренер ватерполиста Радничког Дејан Удовичић рекао је да ће победника финалног дуела Еврокупа са италијанском Флоренцијом одлучити реванш у Крагујевцу.

"Велика је част бити у финалу неког такмичења и свако финале има посебну драж. Сигурно је да ће оба тима дати све од себе да остваре што бољи резултат пред реванш у Крагујевцу, у којем ће пасти одлука о освајачу трофеја", рекао је Удовичић.

Крагујевчани су јуче допутовали у Фиренцу и одрадили прве тренинге на базену, који је специфичан због високе темепратура воде и ваздуха у објекту.

Удовичић, ипак, не мисли да ће то донети предност домаћем тиму.

"Услови на базену у Фиренци су такви какви јесу, али како је њима, тако је и нама. Имамо искусну екипу, која не тражи у томе алиби. Остаје само да се види да ли ће Ћирић моћи да ускочи у базен, јер има повреду рамена", открио је Удовичић.

Раднички и Флоренција већ су једном играли ове сезоне, у групној фази такмичења Крагујевчани су славили са 8:4.

Први меч финала Еврокупа Флоренција - Раднички на програму је сутра од 20 сати.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво