Читај ми!

Нећемо да бранимо предност

Тренер ватерполиста Партизана Владимир Вујасиновић рекао је да не очекује лак меч против Бреше, али да ће ићи на победу.

"Не очекујемо да ће меч бити лак као у Београду, пошто је познато да они код куће играју много агресивније, али ми се припремамо за то. Припремамо се да победимо, да не одемо у Италију да бранимо четири гола предности. То није ни мала, али ни тако велика предност", рекао је Вујасиновић на конференцији за новинаре у Београду.

Ватерполисти Партизана у среду од 19.30 играју као гости у Бреши реванш утакмицу осмине финала Лиге шампиона. Црно-бели су у првом мечу 10. марта у Београду победили Брешу са 9:5.

"Ако у утакмицу уђемо са жељом да сачувамо четири гола предности из Београда, изгубићемо шест. У првој утакмици смо сасвим заслужено победили, с обзиром на ниво игре који смо приказали. Нисмо то крунисали већом предношћу, иако смо у појединим тренуцима могли да дођемо до ње", истакао је Вујасиновић.

"Ово је права шанса да један млад тим у Бреши покаже да може да стигне до још бољег резултата", додао је он.

Ватерполиста Партизана Милош Ћук рекао је да очекује агресивнију игру Бреше, али да је његов тим на то спреман.

"У Италији очекујемо знатно агресивнију Брешу, онако како су играли у другом полувремену у Београду, са много чупања и држања. Ми смо се спремали за то и тамо не идемо да бранимо четири гола предности, већ да победимо. Ако будемо поштовали договор, не би требало да буде проблема", рекао је Ћук.

Ватерполиста Партизана Душан Мандић верује да ће црно-бели у Италији показати колико вреде.

"Физички и психички смо спреми за утакмицу и очекујем да ће бити веома јака и тешка. Показали смо у Београду колико вредимо, а верујем да ћемо и у Италији показати свој потенцијал. Нећемо се обазирати на њихову игру, гледаћемо само себе", рекао је Мандић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво