Читај ми!

Четири гола предности за Партизан

Партизан савладао Брешу 9:5 у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона. Реванш сусрет 20. марта. Завршни турнир биће одржан 31. маја и 1. јуна у Београду. Вујасиновић незадовољан игром у базену.

Ватерполисти Партизана победили су на Бањици екипу Бреше са 9:5 (2:0, 3:0, 1:2, 3:3), у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона.

Најефикаснији у српском тиму били су Стефан Митровић, Гаврил Суботић, Никола Дедовић и Милош Вукићевић са по два гола, док је Душан Мандић постигао један. У Бреши Лука Лончар постигао је два поготка, а Роберто Калкатера, Марко Елез и Ђорђи Данијеле по један.

Реванш утакмица играће се 20. марта у Италији.

Ватерполисти Партизана одлично су почели утакмицу и противнику нису дозволили да их озбиљније угрози у првом полувремену, док су у том делу у нападу били добри па су прву четвртину добили са 2:0, а другу са 3:0.

Црно-бели су у друго полувреме ушли опуштеније, па је одлични Лончар са два поготка смањио убедљиву предност београдског клуба, који је до краја треће четвртине успео да постигне погодак, па су Италијани тај део добили 2:1.

У последњој четвртини виђена је опуштенија игра оба тима у одбрани, а Партизан је успео да сачува предност са краја треће, па ће у Брешу путовати са четири гола вишка.

Владимир Вујасиновић рекао је после вечерашње победе да мисли да је његова екипа могла да направи и више од четири гола предности пред реванш са Брешом у осмини финала Лиге шампиона.

"Задовољан сам резултатом, мада мислим да смо са већом предношћу могли да одемо са Бањице на реванш меч у Брешу. Међутим, не могу да будем задовољан игром у базену, пошто смо се много опустили у другом полувремену", рекао је Вујасиновић. Он је истакао да је у реваншу све могуће.

"У Италији је све могуће, ми смо после првог полувремена водили са пет голова разлике, па тако и они код куће могу да поведу на исти начин. Морамо бити 100 одсто припремљени за ту утакмицу јер они су потпуно другачија екипа када играју у Бреши. Много су агресивнији, као што су данас били у другом делу утакмице", истакао је он.

Тренер црно-белих је казао да очекује да судије у реваншу пусте агресивнију игру Брешиних ватерполиста.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво