Надал не одустаје: Надам се да ћу играти у Барселони

Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да се нада да ће играти на турниру у Барселони, али није званично потврдио да се враћа на терен.

Већ дуго се чека повратак Рафаела Надала на терен, а шпански тенисер се нада да ће га дочекати у домовини, на турниру серије 500 у Барселони који почиње 13. априла.

"Поздрав из Барселоне. Први тренинг са надом да ћу бити овде пре почетка турнира. Овде сам да видим како ће бити, са жељом да покушам да играм. Важно је рећи да не могу да потврдим да ћу играти, али надам се да хоћу. Видећемо", написао је Шпанац на Твитеру уз фотографију са терена.

Надал због повреде није играо од јануара ове године и турнира у Бризбејну, а из истог разлога је пропустио већи део прошле сезоне. 

Рафа је турнир у срцу Каталоније освајао чак 12 пута, а последњи пут 2021. године. Двоструки узастопни шампион је Карлос Алкараз.

Повратак на терен више пута одлаган

Рафаел Надал већ дуго мучи муку са повредама. Почетком 2024, после скоро годину дана паузе, играо је на турниру у Бризбејну, где је у четвртфиналу поражен од Џордана Томпсона.

Потом је пропустио Аустралијан опен због нове повреде мишића. Најављивао је да ће се вратити на терен у Дохи, али ни за турнир у Катару није био довољно спреман. 

Пропустио је Индијан Велс, Мајами, а нема га ни на мастерсу у Монте Карлу.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво