Читај ми!

Ђере се намучио против Ћорића за пласман у друго коло Рима

Ласло Ђере савладао Борну Ћорића из Хрватске са 2:1, по сетовима 6:2, 6:7, 6:2 и пласирао се у друго коло Мастерса у Риму. Наредни ривал нашег тенисера је Швајцарац Стен Вавринка.

Ласло Ђере је после велике борбе у три сета успео да сломи отпор Ћорића. Након што је добио први сет, у другом, после велике борбе, Ћорић долази до изједначења након тај-брејка. Одлучујући сет донео је доминацију нашег аса и коначну победу за пласман у друго коло.

На старту меча Хрват је пропустио две брејк прилике. Већ у наредном гему Ђере одузима сервис противнику и стиже до предности. Уследио је миран период меча у коме су оба тенисера лако добијала своје сервис-гемове.

У седмом гему покушао је да узврати Хрват, у дугачком гему Ђере је успео да спаси три брејк прилике противника. У наредном на сервис противника Ласло користи другу сет-лопту за 6:2.

Други сет је такође донео неизвесу борбу. Први је до брејка предности стигао Ћорић у седмом гему. У деветом Хрват је пропустио две сет-лопте на сервис нашег тенисера.

Ласло је узвратио и у наредном вратио брејк. Сет је решен у тај-брејку. У овом периоду Борна је дошао до предности коју је задржао до краја – 7:3 у тај-брејку.

У одлучујућем сету на терену је био само један играч – наш Ласло Ђере. Уз два брејка експресно стиже до 5:1, потом рутински приводи сет и меч крају – 6:2 у трећем сету.

У другом колу ривал нашег тенисера биће Стен Ваврика из Швајцарске.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се