Победе Дел Потра, Кирјоса и Вилијамс у Синсинатију

Аргентински тенисер Хуан Мартин Дел Потро пласирао се у друго коло мастерса у Синсинатију, пошто је победио 15. тенисера света Томаша Бердиха из Чешке после три сета, 3:6, 7:6, 6:0.

Дел Потро, 30. тенисер света, победио је за непуна два сата. Бердих је освојио први сет захваљујући брејку у четвртом гему, док су у другом сету обојица направили по брејк, па је сет одлучен после тај-брејка, који је Аргентинац добио са 7:1.

Он је са добром игром наставио и у трећем сету, који је за нешто више од пола сата освојио без изгубљеног гема.

Дел Потро ће другом колу играти против Американца Мичела Кругера, који је после два сета победио Француза Беноу Пареа.

Аустралијанац Ник Кирјос пласирао се у друго коло пошто је победио Белгијанца Давида Гофана са 6:2, 6:3. Он ће у другом колу играти против Украјинца Александра Долгополова, који је са 6:4, 7:6 победио Кевина Андерсона из Јужне Африке.

У друго коло се пласирао и Шпанац Алберт Рамос Виљнолас, победом против Руса Михаила Јужног после три сета, 6:2, 3:6, 6:3. Он ће играти против Жила Милера из Луксембурга, који је после три сета победио домаћег тенисера Рајана Херисона.

Американка Венус Вилијамс пласирала се у друго коло пошто је после нешто више од сат времена победила сународницу Алисон Риске са 6:2, 6:0. Она ће играти против Аустралијанке Ешли Барти, која је са 6:4, 6:4 победила Американку Варвару Лепченко.

Америчка тенисерка Медисон Киз пласирала се у друго коло пошто је победила сународницу Коко Вандевеј са 6:4, 3:6, 6:3. Киз ће играти против Рускиње Дарије Касаткине, која је победила Белорускињу Александру Саснович са 6:4, 6:2.

У друго коло пласирала се и немачка тенисерка Јулија Гергес, пошто је победила 10. носиоца Пољакињу Агњешку Радванску са 6:4, 6:4. Гергес ће у другом колу играти против победнице дуела Канађанке Франсоа Абанде и Пољакиње Магде Линет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво