Ђоковић: Пресудио почетак другог сета

Новак Ђоковић задовољан после победе над Домиником Тимом, у првом мечу на завршном мастерсу у Лондону. Пресудили брејкови на почетку другог сета, сматра Ђоковић.

Ђоковић је савладао Тима са 2:1 у сетовима, а млади Аустријанац је освојио први сет на мечу.

"Доминик је заиста почео одлично, заслужио је да добије први сет. Пружио је сјајан отпор и одличну игру. Играли смо добро од самог старта, одлично смо сервирали обојица... Није било лако, он је нападао током целог тај-брејка. Заслужио је да добије сет, јер је био бољи", рекао је Ђоковић после меча.

После првог сета, све се преокренуло.

"Нисам желео да он почне у другом сету као у првом. Ти гемови су били пресудни, одмах сам направио брејк и осетио сам се комфорније на терену у том делу меча. Боље сам ретернирао и тиме га спречио да игра своје најбоље ударце", објаснио је Новак помак у својој игри.

Новак је чак пет пута освајао завршни мастерс у Лондону.

"Заиста је прелеп осећај овде изаћи на терен, осећамо се као рок звезде. Захвалан сам овом спорту због свега што сам постигао. Драго ми је што је публика дошла у оволиком броју већ од првог меча", завршио је Новак.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво