Лајовић против Хачанова у четвртфиналу Кицбила

Душан Лајовић у четвртфиналу турнира у Кицбилу, пошто је у другом колу савладао Немца Мишу Зверева 6:4, 6:4. Његов противник у борби за полуфинале је Карен Хачанов, који је био бољи од Филипа Колшрајбера у два сета - 6:4, 6:4.

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у четвртфинале турнира у Кицбилу, пошто је у другом колу савладао Немца Мишу Зверева 6:4, 6:4.

Меч је трајао 75 минута, а Лајовић сада у међусобном скору води 2:1.

У четвртфиналу, Лајовић ће играти против руског тенисера Карена Хачанова, који је био бољи од браниоца титуле Немца Филипа Колшрајбера у два сета - 6:4, 6:4.

У четвртфинале турнира у Кицбилу пласирао се и Чех Адам Павласек, који је елиминисао шампиона из 2013. године, Шпанца Марсела Гранољеса (6:2, 6:4). Он ће у четврфиналу играти против Николоза Басилашвилија из Грузије, који је био бољи од Холанђанина Игора Сислинга у три сета (6:4, 4:6, 6:2).

Поред њих, у четвртфинале су се пласирали и Италијан Паоло Лоренци, Немац Јан-Ленард Штруф и Гералд Мелцер из Аустрије.

Турнир у Кицбилу игра се за наградни фонд од 463.520 евра. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара