Мари и Раонић у четвртфиналу Монте Карла

Канадски тенисер Милош Раонић и Британац Енди Мари пласирали су се у четвртфинале турнира мастерс серије у Монте Карлу, елиминисавши у трећем колу Дамира Џумхура из БиХ, односно Француза Беноаа Пера.

Раонић је са 2:1, по сетовима 6:3, 4:6, 7:6, победио Џумхура, док је Енди Мари са 2:6, 7:5 и 7:5 славио против Пера.

Канадски тенисер је искористио једину брејк лопту у првом сету и повео с 1:0, али је одиграо знатно лошије у другом, па је Џумхур, 99. тенисер света, са два брејка у другом сету веома брзо је дошао до изједначења - 1:1.

Џумхур, који је елиминисао у другом колу Чеха Томаша Бердиха, пропустио је неколико прилика да дође до брејка у одлучујућем сету, па је Раонић на крају у тај-брејку славио са 7:5 и изборио пласман у четвртфинале.

У другом мечу, Пер је одиграо веома добро против другог тенисера света, лако је добио први сет, а у другом је водио са 3:0, али Мари се није предао, а и његов противник је почео да греши, па је Шкот стигао до изједначења.

Имао је Француз и предност брејка у трећем сету, али је Мари још једном успео да преокрене, а на крају и тријумфује.

У четвртфиналу Монте Карла састају се управо Мари и Раонић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије