Ђоковић: Меч је могао да оде и на другу страну

Након победе над Давидом Гофаном у полуфиналу Мајамија, Новак Ђоковић је рекао да је одиграо изузетно тежак меч, који је лако могао да оде и на другу страну.

У исцрпљујућем мечу, Новак Ђоковић је савладао Давида Гофана, па ће се за шесту титулу у Мајамију борити са победником другог полуфинала у којем се састају Кеи Нишикори и Ник Кирјос.

Српски тенисер је титуле у Мајамију освајао 2007, 2011, 2012, 2014. и 2015. године и уколико освоји и ове изједначиће се са рекордером турнира Андереом Агасијем, који је шест пута подизао трофеј.

"Част ми је да ме пореде с неким као што је Андре Агаси", рекао је Ђоковић, који је вечерас остварио своју 17. узастопну победу у Мајамију.

Поред шесте титуле, Ђоковић ће се у финалу борити и за 28. трофеј на мастерс турнирима, чиме ће постати рекордер.

Ђоковић је након меча рекао да је дуел са Гофаном био "веома тежак и изазован".

"Било је много размене са основне линије. Било је доста неодлучности и меч је могао да се окрене њему у корист", оценио је Ђоковић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво