Читај ми!

Тим намерава да “мало нервира” Ђоковића

Аустријски тенисер Доминик Тим најавио је да ће на мастерсу у Мајамију, у дуелу против првог рекета света, само “мало нервирати” Новака Ђоковића.

Тим је, пред меч који је на програму у уторак, рекао да нема никакве илузије о исходу против Србина који је ове године изванредно игра.

"Ово су мечеви на којима млади играчи могу скупљати пуно искуства, јер против тако једног великог играча не можете пуно учинити, изузев да га нешто мало нервирате и скупљате нова сазнања и искуство", казао је најбољи тенисер Аустрије.

Ђоковић, према његовим речима, игра на једном сасвим другом нивоу од свих осталих.

"И поред тога нећу ући у меч са намером да не изгубим високо", поручио је Тим. Он је казао да тренутно добро игра и да је већ успео да победи добре играче.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије