Ђоковић поручио својој милионској армији: Чинимо добро за свет!

Новак Ђоковић је најбољи тенисер планете. Тај статус, уз харизму који презентира на терену и, још више можда, ван њега, донели су му популарност какву никада није имао ниједан спортиста из Србије (из овог дела Европе, заправо). Оно што посебно импонује јесте начин на који то Ђоковић користи...

Новак Ђоковић се захвалио на Твитеру након што је достигао број од пет милиона пратилаца на овој микро блог платформи (друштвене мреже су нешто друго). Српски тенисер је искористио прилику да пошаље јасну поруку армији својих навијача.

"Много љубави свим мојим пратиоцима. Хајде да искористимо наш глас да чинимо добро за овај свет!", написао је Ђоковић на Твитеру.

Мало пре тога, Ђоковић, осведочени љубитељ и осталих спортова (фудбала пре свега, којег често и игра, али и кошарке), посетио је Стејплс центар, где је био гост Лос Анђелес Лејкерса.

Најпознатији и најпопуларнији НБА клуб (франшиза, заправо), чији су навијачи и нека од најпознатијих имена Холивуда, посебно је био поносан на чињеницу да су угостили тениског светског броја један.

Наравно, ни Коби Брајант није пропустио прилику да се фотографише за Ђоковићем. Њих двојицу, осим узајамног поштовања, веже и љубав према фудбалском клубу Милан.

Трећа особа на слици је, такође, легенда свог спорта и била би велика неправда запоставити га. У питању је Алекс Овечкин, чувени (баш чувени) руски хокејаш.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара