Мари: Могу да победим Ђоковића, имам тајни план...

Британски тенисер Енди Мари рекао је да има тајни план како да победи браниоца трофеја Новака Ђоковића и освоји Аустралијан опен.

"Морам много важних ствари да урадим, да будем концентрисан и одиграм најбољи могући меч. Имам тајни план и надам се да могу да га победим у финалу. Било је тешко у претходним мечевима", рекао је Мари после полуфиналног меча и победе над Милошем Раонићем.

Мари је истакао задовољство што је после преокрета у пет сетова савладао Раонића – 4:6, 7:5, 6:7 (4:7), 6:4, 6:2.

"Искрено, све време сам веровао у себе. На најбољи начин искористио сам пети сет, играо своју игру... Мислима сам већ у финалу", закључио је Мари.

Финале Аустралијан опена између Ђоковића и Марија игра се у недељу од 9.30.

Број коментара 56

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије